Raadscolumn Anouk Plug (VVD): Een jaar Raadslid; hoe bevalt dat?

Mijn naam is Anouk Plug, tot mijn 23e ben ik woonachtig geweest in Noordwijk en nu woon ik alweer ruim 8 jaar in Noordwijkerhout. Voor mij een ideale combinatie; ik kan de drukte van Noordwijk opzoeken en het gezellige en nuchtere van Noordwijkerhout past mij heel goed!

Eigen keuzes

Namens de VVD ben ik sinds eind 2021 raadslid. Het maken van je eigen keuzes en ook verantwoordelijkheid nemen voor de gevolgen hiervan is iets wat dichtbij mij ligt. Vaak kan je kleine dingen al makkelijk aanpassen zonder dat je daar de hulp van een ander bij nodig hebt. Overzie je het zelf niet meer en heb je hulp nodig? Dan vind ik vanzelfsprekend dat dit gefaciliteerd moet worden.

Het bevalt mij enorm samen te mogen werken met mensen die net als ik het belangrijk vinden wat er gebeurt in onze gemeente. Ik krijg er energie van als we dingen voor elkaar krijgen in samenwerking met elkaar en andere partijen! Ik zie mijzelf dan ook als een verbinder, zowel binnen de fractie en ik hoop het de komende jaren verder te ontwikkelen in samenwerking met de andere partijen. 

Politiek raakt altijd mensen, of het nu gaat over het bouwen van een nieuwe wijk of als we het hebben over de jeugdzorg. 

Sociaal domein

De komende raadsperiode wil ik mij graag verder inzetten als verbinder. Mijn passie ligt binnen het sociaal domein en daar ga ik mij dan ook de komende jaren met 100% voor inzetten! Ik zet mij ervoor in elkaar op te zoeken en er met elkaar uit te komen. Om ons mooie dorp met haar prachtige kernen nog beter te maken! 

Samen

Heb jij mijn hulp ergens bij nodig of kom je ergens niet uit? Zoek mij eens op en samen komen we er vast uit!