Obstakel op de openbare weg plaatsen

Wilt u ten behoeve van bouwwerkzaamheden op, aan of boven publiek terrein een voorwerp plaatsen? Dan heeft u een omgevingsvergunning of een werkterreinvergunning nodig. Denk hierbij aan een bouwcontainer, steiger of bouwmateriaal of grond in gebruik nemen als werkterrein. 

Als u een voorwerp zoals een kledingrek, spandoek of een kunstvoorwerp gaat plaatsen. moet u een objectvergunning aanvragen.

Gemeente Noordwijk heeft de taken op het gebied van omgevingsvergunningen en werkterreinvergunningen overgedragen aan de Omgevingsdienst West-Holland (ODWH). Voor informatie kunt u kijken op de website van de ODWH of tussen 9:00-14:00 uur met het Bouwloket van de ODWH bellen via het telefoonnummer +31 (0)71 40 83 200.

U kunt op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8:30-12:30 uur ook op afspraak terecht bij het Bouwloket in het gemeentehuis van Noordwijk te Voorstraat 42. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen via het telefoonnummer +31 (0)71 40 83 200 of mailen naar infobouwen@odwh.nl

Via het Omgevingsloket online kunt u nagaan of u een vergunning moet aanvragen en zo nodig, direct een vergunning aanvragen. Hierbij heeft u voor uzelf een DigiD nodig en voor een bedrijf een eHerkenning nodig.

Omgevingsdienst West-Holland

Adresgegevens

Toon op de kaart Schipholweg 128 
2316 XD Leiden

website Omgevingsdienst West-Holland