Coronavirus & vaccinatie

Op dit moment kunt u alleen op afspraak terecht bij de gemeente in verband met het coronavirus. Hieronder vindt u informatie over het coronavirus en coronavaccinatie.

 • Informatie over vaccineren

  Bij het vaccinatieproces zijn diverse instanties betrokken. Op deze pagina vindt u een overzicht van belangrijke websites, veelgestelde vragen en voorlichtingsmaterialen.

 • Informatie over het coronavirus

  Een overzicht van handige websites rondom het coronavirus / COVID-19: Waar moet ik zijn voor welke informatie?

 • Veelgestelde vragen aan gemeente

  Veelgestelde vragen aan gemeente in verband met corona over o.a. afval, milieustraten, balies, huwelijken, sport, noodverordening en evenementen.

 • Corona noodfonds Noordwijk

  De gemeente biedt ondersteuning bij het beperken van de nadelige gevolgen van de epidemie, daar waar geen andere vergoeding beschikbaar is. Verenigingen, initiatiefnemers uit de culturele- en sportsector en organisaties in het sociaal domein.

 • Informatie voor ondernemers

  Ondernemers kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiële steun. Een overzicht van belangrijke website en mogelijkheden.

 • Sociale initiatieven

  Noordwijk samen tegen corona. Let op elkaar. En help waar je kunt. Er zijn veel lokale en landelijke initiatieven. Een overzicht.

 • Brede Maatschappelijke Alliantie

  Deze groep van vertegenwoordigers van sectoren uit onze gemeente zoekt samen naar oplossingen om onze gemeente nog sterker te maken in tijden van corona.

 • Samen de coronacrisis overbruggen

  Gemeente Noordwijk heeft zo’n € 3,5 miljoen uit eigen middelen beschikbaar gesteld voor lokale ondersteuning, initiatieven en acties. Inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties, verenigingen en gemeente werken intensief samen om de coronacrisis door te komen. Met elkaar vinden ze hun weg in deze moeilijke tijd. Hieronder een overzicht van mogelijkheden voor ondersteuning en genomen maatregelen.