Haal winst uit je woning

De gemeente Teylingen is samen met de gemeenten Katwijk, Hillegom, Noordwijk en Lisse de centrale inkoopactie Winst uit je woning gestart. De Rijksoverheid heeft voor gemeenten met een goedgekeurd plan budget beschikbaar gemaakt om energiebesparing bij woningeigenaren te stimuleren. Woningeigenaren krijgen zo een steuntje in de rug om maatregelen te nemen om hun woning duurzamer te maken.

Winst uit je woning

Voucher voor energiebesparende producten 

Inwoners met een koopwoning ontvingen afgelopen zomer (2020) een brief met daarin een voucher ter waarde van € 70,-. De voucher was te gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen en waterbesparende douchekoppen. Maar ook voor grootschalige maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Lees meer over deze regeling op winstuitjewoning.nl

Geen verzilvering voucher meer mogelijk

Door groot succes van de waardebonactie voor energiebesparende maatregelen in de regio is het budget op. Het is niet meer mogelijk om je waardebon/voucher in te dienen.

Advies- en inkoopactie afgelopen

Eerder dit jaar konden huiseigenaren met een grondgebonden woning (geen flat of appartement) meedoen met een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze actie is inmiddels afgelopen. Mensen van wie de aanvraag nog loopt, kunnen contact opnemen met de klantenservice van winstuitjewoning.nl en krijgen dan alsnog de offertes van de door hen gekozen maatregelen.