Toegangspas woon- en winkelgebied

De woon- en winkellocaties in de Kerkstraat, De Keuvel, Hoofdstraat, Bomstraat en Maarten Kruytstraat zijn voorzien van een beweegbaar afsluitsysteem (verzinkbare paal).

Maak online een afspraak

Het beweegbaar afsluitsysteem is aangesloten op een dynamisch inzinkbare multi-pilaar en direct gekoppeld aan een huisnummergebonden toegangspas. De toegangspas verleent alleen de mogelijkheid tot inrijden om te laden en lossen. Deze pas geeft dus geen toestemming om te parkeren.

Hoofdstraat, Bomstraat en Maarten Kruytstraat

De palen gaan tussen 6:00 - 12:00 uur automatisch naar beneden voor de bevoorrading van winkels. Deze tijden zijn aangegeven op de tekstborden naast de palen. Ook zijn feestdagen, zomer- en wintertijd voorgeprogrammeerd. Het inrijden van dit gesloten woon- & winkelgebied kan alleen via een persoonsgebonden pas. Uitrijden kan zonder pas.

Er zijn 3 soorten passen:

  1. 24 uur-pas: algehele vrijstelling.
  2. Standaard: alleen toegang na sluitingstijd van de winkels.
  3. Verhuispas: maximaal 14 dagen voor verhuizing of verbouwing.

Kerkstraat en De Keuvel

Het woon- en winkelgebied in de Kerkstraat en de Keuvel is afgesloten met palen. Dit systeem werkt 7 dagen per week, ook op zon- en feestdagen. De inrijpalen zijn geplaatst aan de zijde van de Heilige Geestweg. De uitrijpaal staat aan de zijde van de Bronckhorststraat. Uitrijden kan zonder pas. Bewoners hebben recht op maximaal 2 toegangspassen. Winkeliers of ondernemers kunnen een schriftelijk verzoek indienen voor meerdere passen.

Er zijn 4 soorten passen:

  1. 24 uur-pas: algehele vrijstelling.
  2. Bewonerspas: alleen toegang na sluitingstijd van de winkels.
  3. Verhuispas: maximaal 14 dagen voor verhuizing of verbouwing.
  4. Winkeleigenaar-/leverancierspas: toegang na sluitingstijd van de winkels en op maandag t/m zaterdag tussen 6:00 - 12:00 uur.

In de voorwaarden en veelgestelde vragen (zie kopje Bijzonderheden) kunt u meer informatie vinden over het gebruik van de toegangspassen en over de voorwaarden om voor een pas in aanmerking te komen.

Storingen

Bij storing of uitval van het systeem gaan de in- en uitrijpalen automatisch naar beneden. Als het systeem door technische redenen niet goed functioneert, dan kunt u dit digitaal melden via de app Fixi of fixi.nl U kunt ook contact opnemen met het Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000.

€ 25,-. Dit bedrag is een borg. Als u de pas weer inlevert, krijgt u de borg terug.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000.

Zo vraagt u een toegangspas aan:

Alleen van toepassing in de woonplaats Noordwijk.