Nieuws

 • ‘College on Tour’: college bezoekt Warmerdam Spoelbedrijf in Noordwijkerhout

  08 juni 2023 Warmerdam Spoel Collegebezoek

  Het college van burgemeester en wethouders bezocht op woensdag 7 juni 2023 Spoelbedrijf Warmerdam in Noordwijkerhout. Het college maakte hier kennis met de wereld van spoelen, ontsmetten en drogen.

 • Werkzaamheden NL Space Campus

  07 juni 2023 space campus

  Gemeente Noordwijk heeft de bedrijven op en rond het Space Business park geïnformeerd over de werkzaamheden. Langzaamaan krijgt de NL Space Campus vorm.

 • Verkeersmaatregelen bij juni-evenementen

  06 juni 2023 Wegafsluiting

  De gemeente heeft verkeersmaatregelen genomen om drie grote evenementen die in juni plaatsvinden veilig te laten verlopen. Waarmee moeten inwoners en ondernemers rekening houden?

 • Gedeeltelijk parkeerverbod Binnenhof

  06 juni 2023 Binnenweg verkeersveiliger

  In het Binnenhof in Noordwijk Binnen geldt tussen de huisnummers 38 en 40 sinds kort aan beide kanten van de straat een gedeeltelijk parkeerverbod. De belijning werd begin juni aangebracht. Samen met de bewoners maken we Noordwijk verkeersveiliger.

 • Succesvol Cyber Congres voor Noordwijkse Ondernemers

  05 juni 2023 Cyber congres 2

  Op donderdagavond 1 juni 2023 vond het eerste Cyber Congres voor Noordwijkse ondernemers plaats in het NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst. Het evenement, gepresenteerd door de bekende televisiepersoonlijkheid Ewout Genemans, bood een avond vol inspiratie en waardevolle inzichten over cybersecurity.

 • Nationale Buitenspeeldag

  05 juni 2023 Jungle Dome nb

  Woensdag 14 juni is de Nationale Buitenspeeldag. De gemeente nodigt alle kinderen uit om op die dag te gaan spelen op een fijne speelplek bij hen in de buurt. Pappa’s en mamma’s helpen jullie mee er een heerlijke buitenspeeldag van te maken?

 • Koninklijke onderscheiding Frits Koning

  05 juni 2023 Frits Koning

  Prof. Dr. Frits Koning heeft op donderdag 1 juni 2023 uit handen van burgemeester Henri Lenferink een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

 • Commissie bezwaarschriften 12 juni 2023

  02 juni 2023 Gemeentehuis Noordwijk

  De zitting van de Commissie bezwaarschriften vindt plaats op maandag 12 juni 2023 in het gemeentehuis, Voorstraat 42 in Noordwijk en begint om 19.30 uur.

 • Noordwijk veiliger en weerbaarder door aanscherping Bibob-beleid

  02 juni 2023 Gemeentehuis Noordwijk

  Het college van B en W heeft haar Bibob-beleid aangescherpt. Bibob is de afkorting van Bevordering Integriteits Beoordeling Openbaar Bestuur. Het beleid is bedoeld om te voorkomen dat de gemeente zaken doet met partijen die foute bedoelingen hebben of de gemeente willen misbruiken om geld wit te wassen.

 • Gemeente Noordwijk zet in op meer geluk voor jongeren

  02 juni 2023 Youngpwr groep

  Goed in je vel zitten en je goed voelen, daar gaat het om! Gemeente Noordwijk start een project om de mentale gezondheid van 13 tot 23-jarigen te verbeteren en als het nodig is de weg te wijzen naar hulp.