Actie € 70,- retour populair. Meedoen kan nog!

Inwoners van de Duin- en Bollenstreek kunnen meedoen aan 2 acties op het gebied van verduurzamen van hun woning. Een inkoopactie en een voucheractie. Met de waardebon van € 70,- kun je zelf energiebesparende producten aanschaffen.

Aanmelden inkoopactie of waardebon inwisselen

Lopende acties op het gebied van verduurzamen woning

Op dit moment lopen er 2 verschillende acties op het gebied van verduurzamen van jouw woning in onze gemeente. De gemeente werkt samen met Winst uit je woning en de gemeenten uit de Duin- en Bollenstreek. Om dit onderwerp bij zo veel mogelijk inwoners onder de aandacht te brengen. 

  • Waardebon met kortingscode
  • Inkoopactie 

Waardebon met kortingscode  

De voucheractie is populair. Tot nu toe hebben zo’n 2000 huiseigenaren een voucher ingediend. De vouchers worden betaald vanuit de landelijke Rijksregeling Reductie Energiegebruik (RRE). Er is nog voldoende budget in de subsidiepotten. Dus doe mee! Schaf nu 1 of meerdere energiebesparende producten aan en krijg tot € 70,- terug! Er is op dit moment € 135.792,- subsidie over voor inwoners van de gemeente Noordwijk.

Inkoopactie

De inkoopactie is een groot succes. Er doen al bijna 5000 mensen mee en er zijn ondertussen zo’n 2500 adviezen aan huis gegeven. De tussenstand is dat er ruim 1.130.000 kg CO2 per jaar wordt bespaard. Omdat de inkoopactie zo positief ontvangen werd, is deze verlengd. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven via de website van Winst uit je woning.