De Zilk - In de kern draait het om jou

Elk collegelid is aanspreekpunt voor een kern. In de komende weken zijn er kernbezoeken georganiseerd. Wethouder Roberto ter Hark nodigt je uit voor een gesprek op dinsdag 9 april 2019. De laatste van vier kernontmoetingen.

Kom vertellen wat voor jou belangrijk is

Wethouder Roberto ter Hark is aanspreekpunt voor de kern De Zilk. Zijn ontmoeting met De Zilk is op dinsdagavond 9 april 2019. In De Duinpan. Aanvang 19:30 uur. Hij hoopt betrokken inwoners te ontmoeten die hem vertellen wat zij belangrijk vinden. Wat aandacht behoort te krijgen.

Wat de samenleving vindt voorop plaatsen

Dat geeft de wethouder een mooi inzicht in wat leeft. Alle collegeleden zullen de komende weken zo’n kernbezoek afleggen. Wat ze te horen krijgen zullen ze gebruiken bij het maken van de keuzen waarvoor ze staan, onder andere bij het opstellen van de Collegeagenda Noordwijk.

Lokale kennis en kunde

Want als er iets de nieuwe aanpak van dit eerste college van de nieuwe gemeente typeert, dan is het wel het streven om alle aandacht te besteden aan wat er leeft in de kernen. Om daarvoor oog te hebben, en, als het even kan samen met de inwoners optrekken om knelpunten op te lossen. Hun kennis en kunde is onontbeerlijk. Niet voor niets is het motto: in de kern van de zaak draait het om jou.