Eenzaamheid. Wil jij je verhaal erover delen?

Eenzaamheid... Ken je dat? Voor een publicatie in het bekende magazine Leef! komen wij namelijk graag in contact met mensen die hun ervaring met eenzaamheid willen delen. Ben jij bereid om jouw verhaal te delen? Daar zou je heel veel mensen mee kunnen helpen.

Ook in onze gemeente

In onze gemeente gebeurt al veel om eenzaamheid tegen te gaan. Maar er is meer nodig. Want er zijn nog steeds te veel mensen die last hebben van gevoelens van eenzaamheid. Daarom start op 1 april het actieprogramma Mensen Hebben Mensen Nodig. En daarbij hebben wij ook jou nodig. Zodat wij nog beter weten wat eenzaamheid in de praktijk betekent. En wij jou daarbij kunnen helpen waar dat kan. Want dat is ons doel met Mensen Hebben Mensen Nodig.

Je verhaal delen is het begin van de oplossing

Mogen we een beroep op je doen? Wil je ons helpen om te komen tot effectieve aanpakken? Help je ons de juiste verbinding te leggen met onze medemens? Stuur een bericht met uw telefoonnummer naar May-lisa de Laat, redacteur voor Leef!, Mail naar haar. Zij belt je om jouw ervaring kort op te schrijven. Natuurlijk kan dat eventueel anoniem als je dat prettiger vindt. Laat haar vóór maandag 2 maart weten of je haar jouw verhaal wil vertellen. 

Meer weten over het project Mensen hebben mensen nodig? Ga naar de projectpagina