Gestart. Kunst- en cultuurvragenlijst 16 - 35 jarigen

Ben je tussen de 16 en 35 jaar? Woon je in gemeente Noordwijk? Laat ons dan weten wat je graag aan kunst en cultuur in jouw buurt wilt hebben!

Jongeren bepalen het aanbod

Wat zien 16 - 35 jarigen graag dichtbij huis aan kunst? Dat is de centrale vraag. Het gaat daarbij om alle kunstvormen die er zijn. Om te bekijken, te bewonderen of om zelf aan mee te doen. Om helemaal in op te gaan. Wie meedoet en de vragenlijst invult bepaalt de toekomst van het aanbod. Het invullen van de vragenlijst duurt tussen de 5 à 10 minuten en de informatie wordt anoniem verwerkt.

Gemeente en culturele instellingen

Hoe moet dat aanbod er in de toekomst uitzien? Dat willen de gemeente en de culturele instellingen het echt van hun horen. Dan kunnen zij rekening houden met de wensen. Hun aanbod er op inrichten. 

Win een Nationale Bioscoopbon 

Ook leuk om te weten: wie de vragenlijst invult maakt kans op één van de 10 Nationale Bioscoopbonnen ter waarde van € 25,-!

Interesse? 

Vul de  vragenlijst in 
 
Eerst nog wat meer weten? Lees ook ons eerder verschenen bericht ‘16-35 jarigen polsen over kunst en cultuur’. 
 
Wil je in gesprek met ons of heb je nog andere vragen? Stuur een e-mail. Manisha Nash coördineert het onderzoek en de kunst- en cultuurvragenlijst. Ze staat je graag te woord.

Tekst illustratie

Wil jij voor een festival op reis? Of wil je het liever allemaal dichterbij huis? Vul de vragenlijst in en bepaal de toekomst van het kunst- en cultuuraanbod in de gemeente Noordwijk.