Houd jij je huid geZONd?

De zon is heerlijk, maar teveel zon niet. Je kunt verbranden en vergroot hiermee de kans op huidkanker. Zonnebrand smeren gaat dit tegen. Door te smeren voorkom je zonneschade en houd je je huid gezond. Smeren met zonnebrandcrème moet net zo’n gewoonte worden als handen wassen of water drinken. Maar je denkt er niet altijd aan als je de deur uitgaat. Daarom kocht de gemeente 50 dispensers gevuld met zonnebrandcrème.

Locatie zonnebranddispensers

Medewerkers met zonnebranddispenserDe dispensers moeten komen te hangen op plekken waar veel mensen in de buitenlucht zijn. Denk aan scholen, sportclubs of strandpaviljoens. Fijn als er zonnebrandcrème bij de hand is. De 1e zonnebrandcrème-dispenser is trouwens al in gebruik in gebruik genomen door voorzitter Harry Admiraal van de Reddingsbrigade Noordwijk. 

Actie zonnebrandcrème

De actie zonnebrandcrème is een primeur voor Noordwijk. Noordwijk is tot nog toe de enige gemeente in Nederland die de eerste 50 zonnebrandcrème-dispensers aan inwoners uitdeelt. Daarom de oproep: Doe mee! Steun de actie en vraag een dispenser aan voor je school, sportvereniging of strandpaviljoen. Bestel de dispenser nu zodat je voorbereid bent op volgend voorjaar en zomer.

Meld je aan