Noordwijk. Home of the Champions

Een warm welkom aan de DGP-teams die in Noordwijk verblijven tijdens de Dutch Grand Prix 2021 in Zandvoort. Noordwijk met recht Home of the Champions.

Rust, ruimte en luxe

Komend weekend is na afwezigheid van 36 jaar de Formule 1 weer terug in Nederland met de Dutch Grand Prix 2021 in Zandvoort. Meerdere teams, waaronder het Red Bull team van Max Verstappen, kiezen voor de rust, ruimte en luxe van een verblijf in Noordwijk om zich op te laden voor de race. Hen wacht een warm welkom in ‘Noordwijk. Home of the Champions’, dat trots prijkt op de speciale vlaggen en banieren die in de hele gemeente Noordwijk hangen. De positionering raakt een snaar. Veel mensen bellen om een vlag of een banier te kopen. Het is de magie van Dutch Grand Prix. 

Eigen tintje

Home of the Champions vlagDeze vorm van city dressing is op initiatief van Noordwijkse ondernemers, Noordwijk Marketing en de gemeente Noordwijk tot stand gekomen. ‘Hoe mooi is het dat we dit grootse evenement in de buurt op deze manier een eigen tintje kunnen geven’, aldus wethouder Roberto ter Hark (Toerisme en Economie). ‘Dat ook nog eens helemaal past bij Noordwijk dus daar mogen we trots op zijn’, vult Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing aan. Een weekend van volop op eigen wijze genieten, zoals dat kan in Noordwijk. Dat wensen Quirine en Roberto iedereen in en om Noordwijk de 3e, 4e en 5e september toe. 

Mooie actie

In aanloop naar de Formula 1 Dutch Grand Prix zal Ziggo Sport F1 deze week live uitzendingen verzorgen vanuit het Ziggo Sport Live F1 Café in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. RedBull Nederland heeft 10 kaarten beschikbaar gesteld die VisitNoordwijk Holland via een Tag & Win actie heeft verloot. Visit Noordwijk maakt woensdag 1 september de winnaars bekend.
Lees ook ons eerder verschenen webbericht ‘Langevelderslag Park & Drive DGP Zandvoort’.