€ 70,- voordeel op energiebesparing

Ledlampen, radiatorfolie, kierdichters of... Inwoners ontvangen in juni een waardebon van € 70,- om zelf energiebesparende producten aan te schaffen.

Waardebon met kortingscode 

Inwoners ontvangen in juni een brief met een waardebon met een persoonlijke kortingscode. Deze kunnen zij gebruiken om voor € 70,- energiebesparende producten aan te schaffen bij bouwmarkten en webwinkels. Deze energiebesparende maatregelen kosten zo niets én leveren  direct een besparing op uw energierekening op. Te denken valt aan ledlampen, radiatorfolie of kierdichters.

 Er lopen 2 acties op gebied verduurzamen woning

Op dit moment lopen er 2 verschillende acties op het gebied van verduurzamen van uw woning in onze gemeente. De gemeente werkt samen met Winst uit je woning om bij zo veel mogelijk inwoners dit onderwerp onder de aandacht te brengen. 

Actie 1: Ontvang € 70,- terug op energiebesparende producten

Inwoners kunnen hun huis verduurzamen door gebruik te maken van de waardebon die zij ontvangen. In week van 22 juni 2020 ontvangen alle huiseigenaren in onze gemeente een brief. De actie werkt als volgt: 

  1. Lees de folder die bij de brief wordt verzonden goed door en bepaal met welke producten de energierekening willen verlagen. 
  2. Ga naar www.winstuitjewoning.nl  en controleer daar de beschikbaarheid van het budget. 
  3. Schaf de producten aan in 1 bouwmarkt of webwinkel.
  4. Ga naar www.winstuitjewoning.nl  en dien digitaal 1 aankoopbewijs en persoonlijke code in. De korting wordt gestort op de bankrekening. 

Actie 2: Grootschalige advies- en inkoopactie in Noordwijk 

Enkele weken geleden zijn wij gestart met een grootschalige advies- en inkoopactie. Op dit moment zijn al ruim 1.400 maatregelen aangevraagd en de eerste klussen uitgevoerd. Hiervoor hebben eigenaren van zogenoemde grondgebonden woningen een brief ontvangen. Voor deze actie kunnen inwoners zich nog t/m 31 juli 2020 vrijblijvend aanmelden bij www.winstuitjewoning.nl.

Waar kan ik de waardebon besteden?

In het overzicht staan de bouwmarkten waar u de waardebon kunt besteden

Op=op

In totaal is € 160.769,- budget beschikbaar voor de gemeente Noordwijk. Alle voorwaarden staan in de folder bij de brief. Voor producten die u heeft aangeschaft tussen 1 april 2020 en 31 maart 2021 komt u in aanmerking voor de korting. Als het budget op is, vervalt deze korting. Wacht dus niet te lang met aanschaffen. Op = Op!

Meer informatie

Meer informatie over deze actie en andere duurzaamheidsmaatregelen kunt u ook vinden op www.winstuitjewoning.nl en www.degroeneuitdaging.nl/winstuitjewoning.