Somber gevoel te lijf met ‘een extraatje voor je welzijn’

Een cursus mindfulness, hardlooptraining, een hulp app ‘kleur je leven' of een cursus ‘vrienden maken’. Activiteiten die inwoners op weg helpen om sombere gevoelens te lijf te gaan. Vooral in deze coronatijd, die helaas nog niet voorbij is.

Voor wie?

Wethouders met aanbiedersWethouder Dennis Salman gaf de aftrap voor dit coronasteunpakket van de gemeente Noordwijk. Het mooie van ‘een extraatje voor je welzijn’ is dat iedereen kan meedoen. Het 'extraatje voor je welzijn is bedoeld voor inwoners die hulp kan gebruiken om positiever in het leven te staan en beter om te gaan met de uitdagingen van alledag. Gemeente Noordwijk biedt met ‘een extraatje voor je welzijn’ de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de cursussen. 

Iedereen doet mee

Iedereen in Noordwijk heeft het recht om zich goed te voelen en mee te kunnen doen. Voor de meeste inwoners is dit vanzelfsprekend. Sommigen kampen met zorgen of zijn depressief. Dit kan komen door de pandemie, of door andere oorzaken. De cursussen van een 'extraatje voor je welzijn' zijn er voor iedereen die beter wil leren omgaan met lastige situaties. Ervaren trainers en begeleiders uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen je hierbij helpen. 

Meld je aan

Is ‘een extraatje voor je welzijn’ iets voor jou? Kijk hier voor meer informatie. We vragen een eigen bijdrage van € 30,-. Of meld je direct aan.

Meld je aan