Start campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’

Op 30 juni 2021 is in onze gemeente de campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’ gestart. Bouw mee aan een werkvloer waar iedereen open kan zijn over wat hij/zij nodig heeft. Zet de 1e stap. Neem deel aan de speciale bijeenkomst op donderdag 8 juli 2021.

Hoe blijf je aangehaakt 

Het leven van alle dag kan verstoord raken door psychische aandoeningen, verslaving en psychosociale problemen. Dan is het niet altijd eenvoudig om weer aan te haken. Mee te doen. De campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’ is er op gericht om dat mogelijk te maken. 

Gezamenlijk initiatief

De campagne is een gezamenlijk initiatief van gemeenten Noordwijk, Katwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom, Stichting Lumen Holland Rijnland, Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek en Samen Sterk zonder Stigma. Deze partners willen een werkvloer waar iedereen open kan zijn over wat hij nodig heeft om mee te doen. 

Bijeenkomst ‘Gezocht: Werkgever die ziet wat ik kan’

Wat hebben mensen met psychische problematiek nodig om toch mee te doen op de werkplek? En wat kun je als inwoner, welzijnsprofessional of ondernemer in Noordwijk hierin betekenen? Daarover gaat de bijeenkomst ‘Gezocht: Werkgever die ziet wat ik kan’. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 juli 2021 van 15:00 tot 16:30 uur in Buurtcentrum Het Trefpunt, Schoolstraat 2 in Noordwijk. Aanmelden kan via voorlichting@lumen-hollandrijnland.nl. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring met je over hun eigen zoektocht naar een werkplek waar ze als vrijwilliger of werknemer weer een bijdrage kunnen leveren.

Informatie

Lees meer over campagne ‘Opgenomen op de werkvloer’. Op deze website staat onder andere informatie over ondersteuning en begeleiding en  trainingen en workshops. Ook vind je hier ervaringsverhalen. Of geef je direct op voor het bijwonen van de bijeenkomst ‘Gezocht: Werkgever die ziet wat ik kan’:

Meld je aan

Tekst illustratie

Gezocht werkgever
Die ziet wat ik kan

www.opgenomenopdewerkvloer.nl