Toplaag asfalt voor deel Parallel Boulevard

De Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee is donderdag 24 maart 2022 tussen De Grent en de Lage Wurft afgesloten. Van 7:00 uur tot 24:00 uur brengt de aannemer de laatste asfaltlaag aan.

1e deel bijna afgerond

Op en onder de Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee wordt gewerkt. En hoe. Nog even en de 1e helft van dit megaproject aan de kust is achter de rug. Dura Vermeer werkt tot en met maart 2022 door, met april 2022 als reservemaand. Dan is het 1e deel van het werk klaar. Najaar 2022 gaat Dura Vermeer verder met het werk. De 2e helft. 

Een dag lang asfalteren

Wie regelmatig de kust bezoekt moet rekening houden met het volgende. De aannemer sluit donderdag 24 maart 2022 de Parallel Boulevard af van De Grent tot Lage Wurft. Hij doet dat van 7:00 uur tot 24:00 uur. Op die dag brengt hij de laatste asfaltlaag aan, de zogenaamde deklaag. De Parallel Boulevard is om 24:00 uur weer open voor verkeer. Op de kaart zie je om welk stuk het gaat.

Weer

Een voorbehoud. Het moet goed weer zijn. Bij te veel wind of lage temperaturen stelt de aannemer  de werkzaamheden uit naar een week later. Uitlooptijd in de reservemaand. Het gaat om de kwaliteit van het werk. Dat staat voorop. De weersomstandigheden zijn daarbij allesbepalend.  

Communicatie

In Noordwijk aan Zee werken gemeente Noordwijk, Dura Vermeer en Hoogheemraadschap van Rijnland aan het project Parallel Boulevard. Een groot werk. Ze informeren regelmatig omwonenden en geïnteresseerden. Medio februari 2022 verstuurden ze opnieuw hun nieuwsbrief. Ook zetten ze de BouwApp in en sturen ze brieven aan omwonenden. Haak aan. Dan ben je op de hoogte als het werk de ‘2e helft in gaat’. 

Voor jou

  • Kijk ook eens rond op de projectwebsite
  • Vind je dit een interessant project? Geef je dan meteen op voor de projectnieuwsbrief
  • In dit filmpje vertellen de projectpartners meer over hun project.
  • Altijd graag goed geïnformeerd? Dan is er de BouwApp. Gratis. Reuze handig. Zet Parallel Boulevard meteen onder je favorieten. Ga naar de App-store op je telefoon.
Tekst illustratie

Palaceplein - Hoofdstraat - Parallel Boulevard t/m Lage Wurft