Voortgangsrapportage Structurele parkeeroplossingen Noordwijk aan Zee

Het college heeft de voortgangsrapportage ‘Structurele parkeeroplossingen Noordwijk aan Zee’ aan de gemeenteraad aangeboden. De overzichtelijke rapportage maakt inzichtelijk van welke projecten de gemeente werk maakt om het kustparkeren te verbeteren. Indrukwekkend.

KwaliteitsslagParkeeroplossingen

De gemeente wil de kwaliteit van het kustgebied verbeteren. Dit doet de gemeente door ook de minder mooie plekken te ontwikkelen. Dat is nodig om ook in de toekomst aantrekkelijk te zijn voor inwoners, bezoekers en ondernemers. Dit kan niet zonder goede parkeervoorzieningen. Dat zijn er aan de kust heel wat. 

Parkeren aan de kust 

De gemeente heeft daarom voor Noordwijk aan Zee een aantal parkeerplannen gemaakt. Hierdoor zijn er de komende jaren voldoende parkeerplekken en fietsparkeerplekken beschikbaar. Voldoende om ook de parkeerplaatsen te vervangen die (tijdelijk) komen te vervallen door bouwplannen. Of om de pieken op zomerse dagen in de weekenden op te kunnen vangen.

Puntsgewijs verantwoord

De ‘Voortgangsrapportage Structurele parkeeroplossingen Noordwijk aan Zee’ beschrijft de plannen en maakt inzichtelijk wat de stand van zaken is. Lees ook deze voortgangsrapportage.