Vragen over duurzaam wonen? Kom naar ons spreekuur

Op zoek naar advies en tips over verduurzamen van jouw woning. Kom naar het spreekuur over duurzaam wonen. Wij helpen jou graag gratis op weg.

Onderwerpen van gesprek

Logo in groen met allemaal groene beelden in vorm huisHoe maak ik mijn huis energiezuiniger en duurzamer? Wat is mogelijk met mijn woning? Waar kan ik subsidie voor aanvragen? Met deze en al jouw andere vragen over verduurzamen kun je terecht bij onze adviseur Energietransitie, Julian Spierenburg. Hij ontmoet je graag tijdens zijn spreekuur.

Hoe werkt het?

Onze Adviseur Energietransitie, Julian Spierenburg, houdt vanaf vrijdag 6 maart 2020 een spreekuur. Je vindt hem van 17:00-20:00 uur bij de Bibliotheek Bollenstreek, Herenweg 2 in Noordwijkerhout. Heb je een vraag over het verduurzamen van jouw woning dan kun je deze aan hem voorleggen. Je hoeft je niet aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen op de genoemde data en locaties. Natuurlijk kan er ook altijd een vervolg op dit gesprek ingepland worden. 

Planning

De spreekuren zijn ingepland t/m vrijdag 8 mei 2020. Het 2e spreekuur is van vrijdag 13 maart 2020 in Supermarkt Dirk, Dorpsringweg 2 in Noordwijkerhout is geannuleerd. Meer weten over de tijden en locaties van de andere spreekuren? Kijk op noordwijk.nl/duurzaamwonen