Nieuws

 • 30 rookvrije locaties door succesvol project uit Leefstijlakkoord

  15 mei 2023 Rookvrije locatie the base Dennis Salman

  Ook de jongerencentra in onze gemeente zijn voortaan rookvrij. Als symbool van dit belangrijke initiatief overhandigde wethouder Dennis Salman een Rookvrije Generatie-stoeptegel aan de medewerkers van jongerencentra The Base en X-Out, die dit samen met Team Fit, de JOGG-regisseur en de gemeente voor elkaar hebben gekregen.

 • Uitnodiging aan al onze kunstenaars

  10 mei 2023 Kunst in de gemeente

  Gemeente Noordwijk nodigt alle lokale kunstenaars uit mee te doen aan ‘Kunst in de Gemeente’. De hoofdprijs: € 3000,-. En de mogelijkheid je werk te laten zien in de mooiste tuin van de streek. De Engelse Tuin op het Landgoed in den Houte. De wisselsokkel staat klaar voor het winnende werk.

 • Cyber Congres voor Noordwijkse ondernemers op 1 juni 2023

  10 mei 2023 Ewout Genemans Liggend

  Maar liefst één op de vijf ondernemers wordt slachtoffer van cybercriminaliteit. Daarom wordt op 1 juni 2023 het eerste, gratis Cyber Congres voor ondernemers uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk georganiseerd.

 • Gemeente Noordwijk helpt ondernemers met gratis energiescan

  08 mei 2023 Energiescan ondernemers vierkant

  Veel ondernemers willen de kosten voor het energieverbruik naar beneden brengen. Gemeente Noordwijk helpt ondernemers in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk met een gratis energiescan.

 • Sporthal Lageweg weer als nieuw

  08 mei 2023 SJC Sporthal

  De sporthal aan de Lageweg in Noordwijk Binnen is weer beschikbaar. Het heeft even geduurd maar alle waterschade is hersteld. Bewegingsonderwijs heeft weer een mooie eigen ruimte.

 • Werkzaamheden langs Leidsevaart kruising ’s Gravendamseweg

  05 mei 2023 Locatie werkzaamheden Leidsche Vaart

  In opdracht van de gemeente Noordwijk gaat een aannemer werkzaamheden uitvoeren aan de damwand langs de Leidsevaart bij de kruising met de ’s Gravendamseweg. De oude eruit. Een nieuwe erin. Wat is de werkplanning? Waar moet iedereen rekening mee houden?

 • Toespraak burgemeester Wendy Verkleij herdenkingsbijeenkomst Noordwijk

  04 mei 2023 4 mei

  In Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk werden op 4 mei vijf verschillende herdenkingen met kransleggingen en toespraken gehouden. Na de twee minuten stilte bij het oorlogsmonument aan de Oude Zeeweg in Noordwijk aan Zee, sprak burgemeester Wendy Verkleij de onderstaande toespraak uit. 

 • BO. Groen licht voor de komende 5 jaar

  04 mei 2023 Logo BO

  Alle lichten staan op ‘groen’ voor het commissariaat van de media om voor de komende 5 jaar een zendmachtiging af te geven aan de stichting Omroeporganisatie Bollenstreek Omroep.

 • KNRM Station Noordwijk

  04 mei 2023 KNRM

  De KNRM heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor het tijdelijk stallen van haar reddingsboot en materieel tijdens de sloop van het botenhuis en het bouwen van het nieuwe onderkomen.

 • Burgemeester op bezoek bij jongeren in ‘The Base’

  04 mei 2023 The Base 3w

  Afgelopen dinsdagavond aten 10 jongeren met burgemeester Wendy Verkleij in The Base, het jongerencentrum van Welzijnskwartier in Noordwijk. De jongeren vroegen haar het hemd van het lijf.