Nieuws

 • Beach Babes

  19 december 2022 Bol

  Kleurrijk. Expressief. Mooi. Een reusachtige bloembollenbol siert sinds kort het terrein van woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak in Noordwijk aan Zee. Het is precies wat de gemeente nastreeft met kunst.

 • Meer veerkracht dankzij cursussen om gevolgen corona te verzachten

  16 december 2022 Mindfulness

  Het college van B&W van gemeente Noordwijk wil nog 2 jaar door met het aanbieden van cursussen voor de sociale en mentale gezondheid van inwoners. Vooral jongeren moeten kansen krijgen om hun veerkracht te vergroten. Zodat ze minder stress en negatieve gedachten hebben als gevolg van de coronacrisis.

 • Lanceringsevenement Biënnale Noordwijk 2023

  15 december 2022 Biennale

  Medio december was het lanceringsevenement Biënnale Noordwijk 2023. De 1e editie van deze 2-jaarlijkse kunstmanifestatie stond meteen goed op de kaart.

 • Ondertekende prestatieafspraken 2023: volop inzetten op duurzame sociale huurwoningen

  13 december 2022 Ondertekenen Prestatieafspraken Noordwijk

  De gemeente Noordwijk, Stichting Huurdersbelangen Noordwijk (SHN), Stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk (HBNZ), Woningstichting Sint Antonius van Padua en Woonstichting Stek ondertekenden op maandag 12 december 2022 de prestatieafspraken voor 2023. Zij zetten zich er gezamenlijk voor in dat bij nieuwbouw in de gemeente Noordwijk 30% bestaat uit betaalbare en duurzame sociale huurwoningen. Daarnaast maken ze concrete afspraken over leefbaarheid, wonen en zorg.

 • Aanleg landschapspark met speeleiland

  24 november 2022 Projectbord

  Gemeente Noordwijk legt in Noordwijk Binnen een nieuw landschapspark met speeleiland aan. De verwachting is dat het werk in 2024 gereed is. De laatste stap van een ambitieus ontwikkelingsprogramma.

 • Rioolwateronderzoek toont omvang gebruik alcohol en drugs

  24 augustus 2022 drugs en alcoholgebruik

  Voorlichting om gezonde keuzes te maken. Daar zetten we op in. Ook wat betreft alcohol en drugs. Maar welke drugs worden er eigenlijk in gemeente Noordwijk gebruikt? Hoeveel alcohol wordt er gedronken. Rioolwateronderzoek toont de omvang van het gebruik van alcohol en drugs aan.