Nieuws

 • Jaarrekening 2022: positief resultaat in ongewisse tijden

  26 mei 2023 Gemeentehuis Noordwijk

  Burgemeester en wethouders presenteren de Jaarrekening 2022. De afgelopen jaren laten zien hoe groot maatschappelijke en economische onzekerheden kunnen zijn. De goede financiële positie van de gemeente stelt Noordwijk in staat te bouwen aan oplossingen in deze ongewisse tijden.

 • Maatschappelijke alliantie maakt onderwerp ondermijning bespreekbaar

  23 mei 2023 Maatschappelijke alliantie

  Op maandagavond 15 mei kwam de maatschappelijke alliantie bijeen voor een thema avond over ondermijning. Dit om het onderwerp ondermijning bespreekbaar te maken en om samen te onderzoeken wat onze lokale maatschappij ertegen kan doen.

 • Laat je ook zien op de Cultuurmarkt

  23 mei 2023 Een Zee Aan Cultuur

  Gemeente Noordwijk nodigt cultuurverenigingen en gezelschappen uit voor deelname aan de Cultuurmarkt Noordwijk en de Cultuurmarkt Noordwijkerhout/De Zilk. Ze kunnen er optreden of zichzelf presenteren.

 • Persverklaring Pension Code Rosé

  18 mei 2023 Gemeentehuis Noordwijk

  Naar aanleiding van de vragen rondom de vergunning van Pension Code Rosé, hierbij de persverklaring van de gemeente Noordwijk.

 • Aanpassing om kosten maatregelen wateroverlast en verdroging eerlijk te verdelen

  17 mei 2023 Parallelboulevard riool

  Burgemeester en wethouders willen dat iedere eigenaar van een gebouw, stuk grond of een woonboot vanaf 2024 gaat meebetalen aan maatregelen tegen wateroverlast en verdroging, ook als je geen rioolsluiting hebt. Omdat alle eigenaren profiteren van de effecten van de waterbeheersingsmaatregelen: droge voeten en een stabiel grondwaterpeil.

 • Beach Shuttle

  16 mei 2023 Beach shuttle

  Ook dit jaar rijdt de Beach Shuttle. Parkeren op een ruime parkeerplaats en dan gratis met de bus naar het strand of een leuk evenement aan de kust.

 • Afronden waterberging centraal bij herinrichting De Grent

  16 mei 2023 De Grent ontwerp

  De gemeente organiseert dinsdag 30 mei een inloopbijeenkomst over de herinrichting van De Grent in Noordwijk aan Zee. Een werk waarin infiltratieriolen en afronden waterberging centraal staan.

 • Met de fiets naar Ibiza Festival

  16 mei 2023 Fietsenstalling

  Dichtbij. Veilig en comfortabel. De fietsenstalling onder het Vuurtorenplein is tijdens het Ibiza Festival open.

 • Noordwijk zoekt een nieuwe kinderburgemeester

  16 mei 2023 Kinderburgemeester en burgemeester

  De gemeente Noordwijk is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester! Kinderen die volgend schooljaar in groep 8 zitten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 • Vergadering Erfgoedcommissie Noordwijk op 17 mei 2023

  15 mei 2023 Gemeentehuis Noordwijkerhout

  Op woensdag 17 mei 2023 om 10.45 uur vergadert de Erfgoedcommissie Noordwijk in de raadzaal in het gemeentehuis in Noordwijkerhout.