Noordwijk fotowedstrijd

Doe mee met de fotowedstrijd van de gemeente. Inzenden kan t/m 31 januari 2021.

Inzenden foto

Thema: Noordwijk in de sneeuw

Dit weekeinde was het even winterwonderland in onze gemeente. Daar zijn prachtige foto's van gemaakt. Of misschien heb je nog een mooie foto van een ander mooi winters moment. Stuur jouw mooiste winterse foto vandaag nog in. En doe mee aan de Noordwjk fotowedstrijd. Je hebt t/m zondag 31 januari 2021 de tijd om jouw foto in te sturen.

Verloop van de wedstrijd

 • Meedoen. Iedereen kan t/m 31 januari 2021 meedoen door een foto via het formulier op te sturen.
 • Top 3. Deze foto's worden verzameld en hieruit wordt een top 3 samengesteld. 
 • Stemmen. De volgers van onze Facebookpagina bepalen de winnaar. Zij kunnen stemmen op de foto die zij het mooiste vinden.
 • Winnaar. De winnaar wordt op de hoogte gebracht. De rest van de maand is zijn foto de omslagfoto van onze Facebookpagina.
 • Kalender. De foto komt in de maand januari van de enige echte 'Noordwijk verjaardagskalender'. 

Prijzen

De mooiste prijs is natuurlijk de eeuwige roem. Maar we hebben daarnaast nog 4 extra prijzen. 

 1. Hele volgende maand is jouw foto de omslagfoto van de Facebookpagina van de gemeente Noordwijk. Dat mag natuurlijk met naamsvermelding in de foto.
 2. Jouw foto komt op de enige echte Noordwijk verjaardagskalender. 
 3. Gratis exemplaar van de verjaardagskalender. En eentje om weg te geven.
 4. Een presentatie met alle fotografen van het 1e exemplaar van de verjaardagskalender. Als de kalender af is en de coronamaatregelen het toelaten, wordt dit georganiseerd.

Voorwaarden

We ontkomen er niet aan om een paar regels te maken voor de fotowedstrijd. De deelnemer gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

 1. De deelnemer heeft de foto in de gemeente Noordwijk gemaakt.
 2. Per wedstrijd kan een deelnemer maximaal 1 foto insturen. 
 3. De deelnemer heeft de foto zelf gemaakt en is in het bezit van de auteursrechten van de foto.
 4. Mochten er mensen op de foto staan dan zijn zij akkoord met de publicatie en inzending van de foto. In het geval van kinderen is er toestemming van de ouder of voogd. De fotograaf is hiervoor aansprakelijk.
 5. De deelnemer geeft de gemeente toestemming om kosteloos gebruik te maken van de ingezonden foto. De auteursrechten blijven eigendom van de fotograaf.
 6. De deelnemer verzorgt een foto in een goede resolutie en passende afmeting o.a. geschikt voor het afdrukken op de kalender.

Basisregels rondom corona

Houd je altijd aan de basisregels rondom corona. Ook als je op pad gaat om foto's te maken. Vermijd drukte en houd 1,5 meter afstand. Meer informatie is te vinden op rijksoverheid.nl/corona

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij team Communicatie bereikbaar via het Klantcontactcentrum.