Programma dienstverlening

In ons programma dienstverlening streven wij naar een rapportcijfer 8. Dat is best een ambitie. Maar wij gaan ervoor! Wij doen dat graag samen met u.

Enquête nulmeting gedaan

489 inwoners hebben de vragenlijst ingevuld. Een mooie en zeer nuttige bijdrage waarmee we aan de slag kunnen. We herkennen onszelf in de resultaten van de vragenlijst. De verbeterpunten die uit het rapport komen, sluiten aan bij de acties die wel al ondernemen om onze dienstverlening te verbeteren. Verbeteren naar het niveau dat de inwoners van ons mogen verwachten. Wilt u weten welke verbeterpunten we gaan oppakken? Lees dan: Wat hebben we van u geleerd om onze dienstverlening te verbeteren. U kunt natuurlijk ook het hele rapport lezen.

Onderzoeksresultaten

Als de onderzoeksresultaten bekend zijn, dan delen we die natuurlijk graag met u. Dat doen wij via deze pagina. We vertellen u dan ook graag hoe we, dankzij u, onze dienstverlening verbeteren.

Einde 2021 opnieuw onderzoek

Tegen het einde van 2021 doen wij opnieuw onderzoek via een enquête. Zo meten we of we goed op weg zijn met onze verbeteringen. De resultaten daarvan delen we dan natuurlijk weer met u.

Meer informatie