Programma dienstverlening

In ons programma dienstverlening streven wij naar een rapportcijfer 8. Dat is best een ambitie. Maar wij gaan ervoor! Wij doen dat graag samen met u.

Enquête nulmeting gedaan

In de periode 1 december 2020 tot 10 januari 2021 hebben wij uw mening gevraagd over onze dienstverlening. Dit onderzoek was een zogenoemde ‘nulmeting’. Een startpunt voor de gemeente om te kijken waar we kunnen verbeteren. Met vragen als 'op welke manier heb je contact gehad met de gemeente' en 'hoe heb je dit contact ervaren?' Maar ook bijvoorbeeld of de gemeente voldoende doet om je te betrekken bij beslissingen die jou aangaan. Een belangrijke vraag was ook: ‘Welk rapportcijfer geef je onze dienstverlening?’ 

Onderzoeksresultaten

Als de onderzoeksresultaten bekend zijn, dan delen we die natuurlijk graag met u. Dat doen wij via deze pagina. We vertellen u dan ook graag hoe we, dankzij u, onze dienstverlening verbeteren.

Einde 2021 opnieuw onderzoek

Tegen het einde van 2021 doen wij opnieuw onderzoek via een enquête. Zo meten we of we goed op weg zijn met onze verbeteringen. De resultaten daarvan delen we dan natuurlijk weer met u.

Meer informatie