Beach Shuttle en Hop-on Hop-off

In de zomermaanden rijden er busdiensten in de gemeente Noordwijk om u naar het strand te brengen.

Beach Shuttle

De Beach Shuttle is een gratis busdienst die bezoekers naar het strand vervoert. Opstappen kan vanaf het parkeerterrein P1 (aan de Gooweg/hoek Van Berckelweg, N444). Hier kunt u ook uw auto parkeren. De haltes zijn bij theater De Muze en het Palaceplein. De Beach Shuttle doet elk uur driemaal deze haltes aan.

De Beach Shuttle rijdt in de zomermaanden tussen 10:00 - 19:00 uur continu tijdens weekenden. En doordeweeks bij mooi weer. Bij grote evenementen gelden aangepaste rijtijden.

Langer blijven?

Wilt u langer blijven? Dan kunt u na 19:00 uur terug naar uw auto met Taxi Brouwer. Zij brengen u tegen een gereduceerd tarief van € 9,- weer terug naar het parkeerterrein P1. Taxi Brouwer is te bereiken via +31 71 36 11 000.

Hop-on Hop-off

De Hop-on Hop-off is een tijdelijke gratis busdienst tijdens de zomerperiode. De Hop-on Hop-off verbindt campings en bungalowparken in het buitengebied met Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk.

De bussen rijden in de zomerperiode elke dag 6 ritten. De 1e rit start om 10:00 uur en de laatste rit vertrekt om 19:30 uur. Opstappen kan bij Roompot Dunimar Ruigenhoek, diverse campings en vakantieparken rondom Duindamseslag en het Langeveld, Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. 

Meer informatie

Kijk op noordwijk.info voor meer informatie over de rijschema's van de busdiensten. Of bel met Noordwijk Marketing via +31 71 36 238 87.