Beach Shuttle en Hop-on Hop-off

Passagiers worden volgens de geldende RIVM-richtlijnen vervoerd. Hierbij geldt dat het dragen van een mondkapje verplicht is (mondkapjes zijn eventueel te koop in de bus).

In de zomermaanden rijden er busdiensten in de gemeente Noordwijk om u naar het strand te brengen.

Beach Shuttle

De Beach Shuttle is een gratis busdienst die bezoekers naar het strand vervoert. Opstappen kan vanaf het parkeerterrein P1 N444 Gooweg/Van Berckelweg. Hier kunt u ook uw auto parkeren. De haltes zijn bij het Vuurtorenplein en het Palaceplein.

De Beach Shuttle rijdt in de zomermaanden tussen 10:00 - 19:00 uur continu tijdens weekenden. En doordeweeks bij mooi weer. Bij grote evenementen gelden aangepaste rijtijden.

Langer blijven?

Wilt u langer blijven? Dan kunt u na 19:00 uur terug naar uw auto met Taxi Brouwer. Zij brengen u tegen een gereduceerd tarief van € 9,- weer terug naar het parkeerterrein P1. Taxi Brouwer is te bereiken via +31 (0)71 36 11 000.

Hop-on Hop-off

De Hop-on Hop-off is een tijdelijke gratis busdienst tijdens de zomerperiode. De Hop-on Hop-off verbindt campings en bungalowparken in het buitengebied met Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen en Noordwijkerhout. De bussen rijden in de zomerperiode elke dag 6 ritten. De 1e rit start om 10:00 uur en de laatste rit vertrekt om 19:30 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de busdiensten op noordwijk.info 

Of neem contact op met Noordwijk Marketing via +31 (0)71 36 56 565.