Herinrichting Parallel Boulevard

Het ontwerp voor de herinrichting van de Parallel Boulevard ligt klaar om te worden uitgevoerd. Deze herinrichting maakt van de Parallel Boulevard een straat waar het prettig is te verblijven en het verkeer doorstroomt. Diep onder de straat leggen we ook een drain aan om het grondwater gecontroleerd te verlagen. Er wordt hard gewerkt aan een definitief plan waar deze drain ook onderdeel van uitmaakt.

Drain maken en herinrichten tegelijk

We konden na de zomer van 2017 niet starten met de herinrichting van de Parallel Boulevard. Het grondwater in Noordwijk aan Zee was nog te hoog. De gemeente en het hoogheemraadschap van Rijnland werken nog aan een plan om het grondwater gecontroleerd te verlagen. Het plan is om voor de herinrichting ook nog een drain onder de Parallel Boulevard aan te leggen.

Ontwerp Parallel Boulevard niet aangepast

Het ontwerp voor de herinrichting van de Parallel Boulevard verandert niet. De drain heeft hier geen invloed op. De drain is niet zichtbaar. Wel zullen er voor het onderhoud en de bereikbaarheid van deze drain wel extra putdeksels in de straat opnemen. Hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeente Noordwijk houden samen omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden op de hoogte van de uitbreiding van het werk en de omvang van de werkzaamheden.

Aanmelden nieuwsbrief

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief voor de reconstructie Parallel Boulevard. Elk kwartaal ontvangt u een nieuwsbrief of als er eerder actuele informatie te melden is. Vertelt u het ook even aan uw buren dat ze zich kunnen aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief Parallel Boulevard

Webversie nieuwsbrief

Via onderstaande link gaat u naar de laatste webversie van de nieuwsbrief over de reconstructie Parallel Boulevard.

Webversie nieuwsbrief Parallel Boulevard: december 2018

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!
E-mail gemeente@noordwijk.nl o.v.v. Herinrichting Parallel Boulevard