Herstel landgoed Nieuw Leeuwenhorst

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap brengt de allure van weleer en natuurbeleving samen op landgoed Nieuw Leeuwenhorst in onze kern Noordwijkerhout. De komende periode wordt er gewerkt op en rond het landgoed, zodat alle bezoekers, jong en oud, straks actief in de vrije natuur kunnen zijn.

Aan de slag met het landgoed

Landgoed Nieuw Leeuwenhorst heeft in 2016 het cultuurhistorische en romantische karakter van rond 1880 teruggekregen door de Spiegelvijver, Koepelberg en huis Dijkenburg weer zichtbaar te maken. Het is tijd voor de volgende fase. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap gaat het gebied toegankelijker maken en aanvullen met meer recreatiemogelijkheden.

Het project en de planning

Vanaf juli 2019 zijn de aannemers in opdracht van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Noordwijk, gestart met de voorbereidingswerkzaamheden op en rond Landgoed Nieuw-Leeuwenhorst. De verwachting is dat medio december 2019 alle werkzaamheden afgerond zijn. 

Op de hoogte blijven?

  • Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de werkzaamheden op landgoed Nieuw Leeuwenhorst volg dan de speciale pagina Parel Nieuw Leeuwenhorst die wordt bijgehouden door de aannemer AW Mense Groen.