Toekomstvisie voor Noordwijk

De afgelopen periode hebben circa 150 inwoners, ondernemers, scholieren en andere betrokkenen hard gewerkt aan hun eigen toekomstvisies. Deze toekomstvisies vormden de basis voor de omgevingsvisie. In een redactieteam van bewoners en gemeente, zijn de 30 toekomstvisie van bewoners samengevoegd tot 1 omgevingsvisie. Het traject met bewoners zit in de eindfase, het is nu aan de raad om de omgevingsvisie te beoordelen.

Eindbijeenkomst op 30 september 2020

Binnenkort wordt de visie officieel ter inzage gelegd. Het is een resultaat om trots op te zijn. Door bewoners geschreven, een uitnodiging om samen te werken met de gemeente. Op 30 september 2020 organiseren we de eindbijeenkomst van de omgevingsvisie Noordwijk. We kijken terug op de afgelopen maanden en we laten zien hoe de omgevingsvisie gebruikt kan worden.

Wij willen je van harte uitnodigen voor deze feestelijke bijeenkomst. De visie is voor heel Noordwijk, wij hopen dan ook op een mooie opkomst. 

  • Eindbijeenkomst omgevingsvisie
  • Datum: woensdag 30 september 2020
  • Tijd: inloop vanaf 18:45, start programma om 19:30 uur
  • Locatie: De Schelft, Maandagswetering 202, Noordwijkerhout

We zien je graag op 30 september 2020! Meld je nu aan.

Aanmelden voor de eindbijeenkomst

De eindbijeenkomst wordt feestelijk en veilig. Door het coronavirus, zijn we gebonden aan bepaalde maatregelen. Daarom is aanmelden voor deze bijeenkomst verplicht. Er wordt van tevoren een gezondheidscheck gedaan en we houden de anderhalve meter uiteraard aan.

Aan de teams om te bepalen 

De omgevingsvisie van de voormalig gemeente Noordwijk is 1 van de ingrediënten. Met het opstellen van een nieuwe visie gaat de nieuwe gemeente beslist niet voorbij aan het werk dat al voor deze omgevingsvisie is verzet. Het is aan de inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties uit met name de kernen Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen in hoeverre zij deze visie willen gebruiken. Deze omgevingsvisie vindt u in ons archief.

Koers uitzetten voor kernen  

‘Samen maken we Noordwijk. Samen maken we de toekomst’ mondt uit in een koersbepaling. Een duidelijk beeld van de toekomst dat op een aansprekende manier de wegwijst. Die kant willen inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties op. Met dat beeld voor ogen kunnen ze samen aan de slag. 

Projectinformatie

  • Procesmanager: Simone Diegenbach
  • Projectgroep: Samen maken we de Toekomst
  • Kerngroep: Samen maken we de Toekomst

Meer informatie

Op sociale media

Belangrijke documenten

Beeld eindbijeenkomst