Adresonderzoek aanvragen

Iedereen staat bij de gemeente ingeschreven op een adres. Denkt u dat iemand onterecht op uw adres staat ingeschreven? Vraag dan een adresonderzoek aan bij de gemeente.

Bij de gemeente staat iedereen ingeschreven op een adres. Dat kan een woon- of briefadres zijn. Als u twijfelt of adresgegevens wel kloppen, moet de gemeente een administratief onderzoek starten.

Staat iemand op uw adres ingeschreven, terwijl die niet bij u woont? Vraag de gemeente dan om een adresonderzoek. Ook instanties kunnen om een adresonderzoek vragen, als zij adresgegevens uit de basisregistratie personen gebruiken.

Digitaal indienen (helaas niet mogelijk op dit moment)

  • Uw DigiD.
  • Eventueel gegevens van de persoon die staat ingeschreven op uw adres, maar daar niet meer woont. Denk hierbij aan naam, geboortedatum, telefoonnummer of e-mailadres van deze persoon.

Schriftelijk indienen

  • Per brief of via het aanvraagformulier Verzoek tot adresonderzoek.
  • Kopie van uw geldige identiteitsbewijs.
  • Eventueel gegevens van de persoon die staat ingeschreven op uw adres, maar daar niet meer woont. Denk hierbij aan naam, geboortedatum, telefoonnummer of e-mailadres van deze persoon.
  • Eventueel retour gekomen post van de vertrokken persoon, of andere bewijsstukken waaruit blijkt dat deze persoon niet meer woonachtig is op uw adres.
  • Als u zelf niet ingeschreven bent op het adres, bewijs waaruit blijkt dat u de eigenaar of huurder bent van de woning (bijvoorbeeld een koop- of huurovereenkomst).

Voor informatie kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via +31 (0)71 36 60 000.

De gemeente is voor adresonderzoek onder meer afhankelijk van de medewerking van derden. Het adresonderzoek kan daarom enige tijd in beslag nemen.

U kunt het adresonderzoek digitaal (helaas niet mogelijk op dit moment) of schriftelijk aanvragen bij de gemeente.

Gemeente Noordwijk

Adresgegevens

Voorstraat 42

2201 HW Noordwijk

Telefoon: +31 (0)71 36 60 000 Klantcontactcentrum

gemeente@noordwijk.nl

Uitgelicht