Milieupassen

Vanaf 1 januari 2022 verzorgt Meerlanden de huisvuilinzameling voor alle inwoners van de gemeente Noordwijk. Lees ook ons nieuwsbericht Naar de milieustraat? Neem de milieupas van Meerlanden mee.

Met de milieupas (afvalpas) van Meerlanden heeft u toegang tot de milieustraten in Katwijk en Noordwijkerhout. Voor de milieustraat in Noordwijkerhout neemt u naast de milieupas ook een geldig legitimatiebewijs mee. Afhankelijk van waar u woont, kunt u uw afval aanbieden in verzamelcontainers (ondergrondse containers) als u geen rolcontainers (minicontainers) heeft of een inpandige voorziening. Met de milieupas heeft u toegang tot verzamelcontainers wanneer vereist. Elk adres waarvoor afvalstoffenheffing wordt betaald, heeft beschikking over een milieupas.

Aanpak

Verlies, diefstal of beschadiging

Bent u uw milieupas kwijt of is uw milieupas stuk? Een nieuwe milieupas kost € 16,95. Kijk op meerlanden.nl hoe u een nieuwe milieupas kunt aanvragen. De nieuwe milieupas kunt u na ontvangst meteen gebruiken. De oude milieupas wordt geblokkeerd.

Verhuizing

De milieupas is gekoppeld aan het adres van uw woning. Laat daarom bij verhuizing de milieupas achter in de woning voor de volgende bewoner.

Meer informatie

Bel voor meer informatie met Meerlanden via +31 297 381 717. Of mail naar pi@meerlanden.nl